Compatibilitatea design-ului modular ne permite sa integram un numar mare de functii intr-o singura piesa de echipament. In locuri unde erau folosite parti mecanice pentru operare, noi am introdus microprocesoare avansate, dezvoltate in totalitate pentru a furniza atat siguranta cat si precizie. Nimeni nu ar trebui sa lucreze fara aceste facilitati, pentru ca echipamentele NRI pot fi instalate si in automatele vechi, si chiar la fata locului.


Validatoare de bancnote si acceptoare de monede

 

Alte sisteme:: GLOBO Card

Cu GLOBO Card NRI este posibila realizarea cu usurinta a unui sistem intern de plata in cadrul unui sistem inchis, de exemplu intr-o intrprindere mare sau in atelierele de copiat hirtii. Angajatii unei companii pot, de exemplu, utiliza un GLOBO Card pentru a obtine cafea, ciocolata sau tigari din automatele de vanzare amplasate in incinta firmei.
[... detalii]

GLOBO Card-ul poate fi reincarcat intr-o statie de incarcare locala automata (cu acceptoare de manede sau bancnote) sau manuala (la o caserie). Daca automatul de vanzare este dotat cu acceptoar de monede cu sistem de plata a restului si cu o statie GLOBO Card atunci reincarcarea cartelei se poate face direct la automatul respectiv. Orice cumparator fara GLOBO Card poate cumpara platind cu bani normali iar posesorii de cartele pot plati cu bani "electronici".

GLOBO Card-ul valoreaza mai mult decat banii.

Un GLOBO Card are doua conturi separate, asa numitele "portofele", a caror valoare poate fi operata separat. Aceasta face posibil ca un client sa poata achita cu card-ul un sandwich si ulterior sa achizitioneze o cafea din doua automate diferite, care apartin unor proprietari diferiti.

GLOBO Card-ul are in plus fata de cele doua "portofele" si date de identificare a posesorului. Prin card se poate controla accesul prin usi restrictionate si se poate inregistra timpul petrecut intr-o anumita arie - un mijloc ideal de identificare al posesorului in cadrul unei companii.

Unitate inteligenta de citire a GLOBO Card MINI C-03.1100

Aceasta unitate de citire a card-ului are dimensiuni mici, este conforma cu standardele EVA pentru sistemele de plata fara bani, a fost dezvoltata pentru a fi utilizata in automatele de vanzare si corespunde tuturor specificatiilor acestei industrii. Este protejata impotriva vandalismului, este usor de utilizat si de intretinut. Reprezinta o baza solida pentru toate tipurile de aplicatii ale card-urilor inteligente, cum ar fi plata fara bani la caserie, in automate de vanzare, controlul accesului, etc.

<<< Pagina anterioara