Compatibilitatea design-ului modular ne permite sa integram un numar mare de functii intr-o singura piesa de echipament. In locuri unde erau folosite parti mecanice pentru operare, noi am introdus microprocesoare avansate, dezvoltate in totalitate pentru a furniza atat siguranta cat si precizie. Nimeni nu ar trebui sa lucreze fara aceste facilitati, pentru ca echipamentele NRI pot fi instalate si in automatele vechi, si chiar la fata locului.


Validatoare de bancnote si acceptoare de monede

 

Acceptoare de monede:: Sistemul G-46

Cu un design modular, sistemul de acceptare de moneda si de plata al restului G-46, indica calea spre care se vor indrepta astfel de produse in viitor.
G-46 este echipat cu 4 tuburi (de capacitatea mare) pentru plata restului. Aceste tuburi sunt interschimbabile si pot fi alese de operator. Sistemul G46 se autoalimenteaza cu monede pentru plata restului, iar in cazul in care toate tuburile sunt pline, surplusul de monede sunt dirijate catre "cash box".
Gradul de securitate este garantat de noua tehnologie mft.
[... detalii]

Este disponibil in mai multe tipuri de interfete si protocoale (serial, paralel, BDV, MDB, SIMPLEX V, 4 Price, etc)

Sistemul G-46 Multi-interfata
Sistemul de acceptare de monede si de plata al restului, G-46 combina intr-un singur echipament interfetele « 4 preturi » sau BDV, Simplex V si moderna MBD seriala.

Recunoaste automat ce fel de interfata are automatul de vanzare si se adapteaza acesteia. In plus permite operatorului sa accepte doua seturi de cupiuri de monede diferite simultan. Indiferent daca clientul plateste in moneda locala (ex. franc elvetian) sau in EURO, modalitatea de acceptare si conversie a celor doua monede este stabilit printr-un mod de programare cu Palm top-ul. Simpla comutare intre doua configuratii de monede este un exemplu de usurinta in utilizare atat pentru operatori cat si pentru clienti. Acest aspect s-a dovedit foarte important in multe cazuri in special in timpul trecerii la EURO.

G-46 Versiunea pe baterie
G-46 este acum disponibil si in varianta de lucru cu baterie, in care un comutator DIL este folosit pentru a comuta de pe modul de lucru standard cu alimentare de 24Vcc la o alimentare de pe baterie.

Versiunea pe baterie, cu posibilitatea de utilizare intr-o gama de temperatura de la -15oC la +70oC, este utilizata in special in automatele de vanzare amplasate in exterior si sunt rezintente la umiditate.

<<< Pagina anterioara