Compatibilitatea design-ului modular ne permite sa integram un numar mare de functii intr-o singura piesa de echipament. In locuri unde erau folosite parti mecanice pentru operare, noi am introdus microprocesoare avansate, dezvoltate in totalitate pentru a furniza atat siguranta cat si precizie. Nimeni nu ar trebui sa lucreze fara aceste facilitati, pentru ca echipamentele NRI pot fi instalate si in automatele vechi, si chiar la fata locului.


Validatoare de bancnote si acceptoare de monede

Seria G-40 a generat noi standarde in domeniul acceptoarelor de moneda gratie tehnologiei sale de masurare. Este "inspectorul" ideal pentru cele mai ridicate cerinte cum ar fi cazul automatele pentru bilete, slot machines si automatele de amuzament.
[... detalii]

Pentru a fi siguri ca numai monedele bune ajung in automatul Dvs. cu G-40MFT puteti reactiona individual si foarte rapid la orice moneda contrafacuta prin simpla schimbare a canalelor de masurare cu ajutorul unor switch-uri DIL. G-40MFT este disponibil cu interfata paralela si cu interfata seriala, MDB- compatibil si cu sistem de sortare laterala pentru 5 monede. Schimbul de date dintre G-40MFT si automat este criptat, acest lucru prevenind orice manipulare a impulsurilor generate de moneda. Mai mult, tehnologia "Flash" permite actualizarea unor rutine pentru masuratori sau "firmware"-ul acceptorului. In afara de asta, 16 parametrii simultani de masurare permit o recunoastere optima a monedei, in special in cazul monedelor bimetal.

<<< Pagina anterioara