Compatibilitatea design-ului modular ne permite sa integram un numar mare de functii intr-o singura piesa de echipament. In locuri unde erau folosite parti mecanice pentru operare, noi am introdus microprocesoare avansate, dezvoltate in totalitate pentru a furniza atat siguranta cat si precizie. Nimeni nu ar trebui sa lucreze fara aceste facilitati, pentru ca echipamentele NRI pot fi instalate si in automatele vechi, si chiar la fata locului.


Validatoare de bancnote si acceptoare de monede

De mai bine de 10 ani acest model a fost varful de lance pentru automatele de exterior ce necesitau consum redus de energie electrica. Este destinat automatelor care acepta numai monede, fiind proiectat in acest sens. Calitatea masuratorilor efectuate asupra monedei sete garantata de moderna tehnologie multi-frecventa.
[... detalii]

Este echipat cu un procesor de tip "Flash" care face posibila rescrierea datelor la locul de amplasare al automatului. Emailarea placilor cu circuite si structura speciala a canelurilor traseului monedelor il fac rezistent la apa si la umezeala. Avand obtiunile de interfata pentru clasicul BDTA dar si pentru modernul MDB-standard este cea mai buna varianta pentru toate tipurile de automate de tigari sau de ziare.

<<< Pagina anterioara