Compatibilitatea design-ului modular ne permite sa integram un numar mare de functii intr-o singura piesa de echipament. In locuri unde erau folosite parti mecanice pentru operare, noi am introdus microprocesoare avansate, dezvoltate in totalitate pentru a furniza atat siguranta cat si precizie. Nimeni nu ar trebui sa lucreze fara aceste facilitati, pentru ca echipamentele NRI pot fi instalate si in automatele vechi, si chiar la fata locului.


Validatoare de bancnote si acceptoare de monede

Fiind in acelasi timp un acceptor accesibil dar si foarte sigur, modelul compact G-13.mft este solutia perfecta pentru automatele de cafea, slot machines, flipere, darts si jocuri TV. Aceasta serie ofera o gama completa de modele testate si specializate pe tipuri de aplicatii.
[... detalii]

Astfel puteti alege dintr-o gama variata de functiuni, tipuri de instalare si panouri frontale. Aceasta serie este caracterizata de flexibilitatea ajustarii impulsurilor generate de moneda, rapiditatea acceptarii si monitorizarea sensibila impotriva fraudelor. O mare varietate de obtiuni sunt realizate prin posibilitatile furnizate din combinarea validatoarelor (EMP), totalizatoarelor (stepper), diferitelor interfete (serial) sau variante de cazino cu obtiunile respective pentru instalare. Este disponibila de asemenea si varianta MDB.

<<< Pagina anterioara