Compatibilitatea design-ului modular ne permite sa integram un numar mare de functii intr-o singura piesa de echipament. In locuri unde erau folosite parti mecanice pentru operare, noi am introdus microprocesoare avansate, dezvoltate in totalitate pentru a furniza atat siguranta cat si precizie. Nimeni nu ar trebui sa lucreze fara aceste facilitati, pentru ca echipamentele NRI pot fi instalate si in automatele vechi, si chiar la fata locului.


Validatoare de bancnote si acceptoare de monede

Fiind in acelasi timp un acceptor accesibil dar si foarte sigur, modelul compact G-13.mft este solutia perfecta pentru automatele de cafea, slot machines, flipere, darts si jocuri TV. Aceasta serie ofera o gama completa de modele testate si specializate pe tipuri de aplicatii.
De mai bine de 10 ani acest model a fost varful de lance pentru automatele de exterior ce necesitau consum redus de energie electrica. Este destinat automatelor care acepta numai monede, fiind proiectat in acest sens. Calitatea masuratorilor efectuate asupra monedei sete garantata de moderna tehnologie multi-frecventa.
Seria G-40 a generat noi standarde in domeniul acceptoarelor de moneda gratie tehnologiei sale de masurare. Este "inspectorul" ideal pentru cele mai ridicate cerinte cum ar fi cazul automatele pentru bilete, slot machines si automatele de amuzament.
 

Acceptoare de monede:: Sistemul G-46

Cu un design modular, sistemul de acceptare de moneda si de plata al restului G-46, indica calea spre care se vor indrepta astfel de produse in viitor.
G-46 este echipat cu 4 tuburi (de capacitatea mare) pentru plata restului. Aceste tuburi sunt interschimbabile si pot fi alese de operator. Sistemul G46 se autoalimenteaza cu monede pentru plata restului, iar in cazul in care toate tuburile sunt pline, surplusul de monede sunt dirijate catre "cash box".
Gradul de securitate este garantat de noua tehnologie mft.