Compatibilitatea design-ului modular ne permite sa integram un numar mare de functii intr-o singura piesa de echipament. In locuri unde erau folosite parti mecanice pentru operare, noi am introdus microprocesoare avansate, dezvoltate in totalitate pentru a furniza atat siguranta cat si precizie. Nimeni nu ar trebui sa lucreze fara aceste facilitati, pentru ca echipamentele NRI pot fi instalate si in automatele vechi, si chiar la fata locului.


Validatoare de bancnote si acceptoare de monede

 

Validatoare de bancnote:: NV7 cu impachetare

Sistem cu patru lentile optice pentru citirea elementelor de siguranta de pe partea frontala si posterioara a bancnotelor

Magazie de depozitare a bancnotelor integrata si detasabila

Poate accepta pana la 32 de bancnote diferite

 

Validatoare de bancnote:: MVU Stackerless

Un validator MVU Stackerless verifica bancnotele, le accepta sau le respinge fara insa sa le depoziteze intr-o caseta de numerar. Bancnotele cad intr-o cutie sau intr-un loc special amenajat.
Particularitatile acestui produs includ: o rata de acceptare de peste 98% la prima insertie a bancnotei, acces usor pentru curatare/service fara scule dedicate, sistem de transport al bancnotei fara curele. Acest model poate fi folosit in automate de vanzare, automate de bilete, jocuri de amuzament si altele.
 

Validatoare de bancnote:: MSM BackLoad

Rapid, sigur si avansat din punct de vedere al tehnologiei, acceptorul CashCode MSM BackLoad este cel mai performant si de incredere acceptor de pe piata.

Ideal pentru toate tipurile de aplicatii in care acceptorul este montat pe usa. Este disponibil si in varianta "out door" cu placa de circuite acoperita cu lac. Bacnotele sunt depozitate intr-o caseta de diferite capacitati: 300, 500 sau 1000 bacnote.

Acest model poate fi utilizat in automate de vanzare, jocuri de cazino, automate de bauturi reci, kiosk. statii automate de benzina, automate de bilete etc.

 

Validatoare de bancnote:: MFL FrontLoad

Validatorul MFL FrontLoad verifica bacnotele si le depoziteaza intr-o cutie de numerar incuiata si detasabila (stoker). Este proiectat pentru a fi montat pe peretele din spate sau din lateral al unei masini automate.
MFL FrontLoad poate fi instalat cu usurinta in majoritatea tipurilor de slot machines.
Aplicatiile principale pentru MFL FrontLoad (fara a ne limita doar la acestea!) sunt: slot machines, automate de bilete si kiosk-urile.
 

Validatoare de bancnote:: Bill-to-Bill

Sistem de management al bancnotelor (plata restului se face in bancnote)


Sistemul Bill-to-Bill asigura validarea, reciclarea si distribuirea cu precizie a bancnotelor, oferind servicii fara egal pentru plati in automate si/sau tranzactii bancare.

Spre deosebire de un acceptor conventional de bancnote, echipamentul Bill-to-Bill distribuie bancnotele validate intre trei casete de reciclare si intr-o caseta de acumulare.