Gama de automate s-a extins si continua sa se extinda permanent. Oferta noastra cuprinde aparate fiabile produse de firme renumite. Serviciile de garantie si post-garantie pe care le asiguram ne recomanda ca un partener de incredere pentru orice care doreste sa dezvolte o afacere.

Puteti obtine informatii suplimentare sau puteti trimite comenzi prin formularul on-line.


Automate de cafea

 

Rheavendors, Automat:: XM >> Pret incepand de la 600* Euro + T.V.A.

Automatul XM va ofera cafea cremoasa si alte specialitati delicioase “la moda” cum ar fi moccacino si cafea cu lapte. Ajutorul dvs. in realizarea unei rutine zilnice de inalta clasa. Automat o cafeaua buna careia sa-i incredintezi un moment de relaxare.

De incredere si stralucitor, automatul XM compact, potrivit pentru comunitatile mici si mijlocii.

Elegant, creeaza, zi si noapte, o atmosfera prietenoasa si stralucitoare. Lumina ii atrage pe oameni – atmosfera conviviala fie zi sau noapte.

[... detalii]

Ceva mai mult pentru a face diferenta
Fresh-Brew, doua sisteme de infuzare diferite intr-un singur grup compact care face ca frunzele de ceai si filtrul de cafea sa fie de prisos. O optiune de calitate iesita din comun.

Detaliu
Un micro-dispozitiv de fierbere compact si foarte harnic care asigura o extragere mai buna a produselor. Sistemul Speed-Mix patentat pentru infuzarea bauturilor solubile.

Design si culori
Conceput de binecunoscutul arhitect Luan Peter Hasnay. Disponibil in versiunile instant, espresso si fresh-brew si in culorile negru si argintiu.

Foloseste tehnologie care respecta mediul inconjurator
XM, este pe deplin programabil prin selectarea de la butoanele de comanda sau de la butonul luminos. Toate componentele pot fi inlocuite usir si rapid fara alte ustensile. Program de curatire integrat care faciliteaza serviciul de curatire.

Sistem de plata
Reglaj pentru sisteme cu monede sau jetoane in protocol serial, executive sau MDB. Monede, jetoane, carduri si sisteme de chei.

Bauturi servite impecabil
Mod de prezentare a bauturii in functie de preferinte in cani, pahare sau cesti.

Flexibilitate, varietate si aroma. Concepte care ofera solutii.

Flexibilitate de programare deosebita
Soft-ul electronic innovator asigura o flexibilitate si o autonomie ridicate in vederea definirii si programarii fiecarei selectii.

O mare varietate de oferte.
Secretul succesului? Sa ofere ceva pe gustul fiecaruia. Espresso si o gama larga de specialitati de cafea cum ar fi cappuccino, moccacino, latte macchiato, cappuccino cu ciocolata care sa satisfaca dorinta de a savura o bautura calda delicioasa.

Propria dvs. reteta.
Pornind chiar de la produsele de baza: lapte, cafea si ciocolata, puteti crea propria dvs. reteta si decide cum doriti sa le amestecati pentru a obtine bauturi diferite ca aroma si prezentare.

*Pretul este valabil pentru aparate second-hand

<<< Pagina anterioara